Consells

Llis o arrissat?

La predisposició genètica i els factors interns que heretem dels nostres avantpassats, així com la queratina a cada individu, fan que una persona neixi amb els cabells llisos o amb els cabells arrissats.

En relació amb els cabells llisos, es diu que és més elegant (perquè és menys rebel i fàcil de pentinar), més còmode (un simple raspallat és suficient per lluir-ho bé), ens aprima i rejoveneix perquè té menor volum, necessita menys assecat i planxa i no s’encrespa amb la humitat. Per contra, és més difícil de fer pentinats elaborats, té menor volum, i en cas de portar-lo tenyit es veuen abans les arrels i també s’embruta més.

 

Un pèl arrissat, per la seva banda, aporta més volum i és molt més versàtil a l’hora de pentinar, però també s’encrespa amb la humitat, s’enganxa i es resseca molt més.

 

És difícil tenir un cabell llis o arrissat perfecte, però actualment hi ha al mercat nombrosos tractaments per aconseguir un allisat durador o potenciar uns rissos naturals perfectes:

 

Kativa

Tota la línia que presentem és sense formol i 0% sal, sulfats, parabens i gluten.

  • – Tractament d’allisat: allisa els cabells durant 12 setmanes, gràcies a la fórmula amb oli d’argan, mantega de karité, queratina vegetal, aminoàcids i glioxílic. Recupera la fortalesa dels cabells, restaura la brillantor, la hidratació i la suavitat, deixant-lo manejable i amb moviment natural.
  • – Kit post allisat: xampú, condicionador i tractament intensiu formulats a base de queratina, que perllonga l’allisat i revitalitza els cabells durant més temps amb la màxima eficàcia.
  • – Oli de queratina: oli nutritiu de textura lleugera, suau i no greixosa que aporta nutrició, suavitat i brillantor als cabells amb processos d’allisats, raspallats o planxats, segellant la cutícula i les puntes dels cabells.

 

Lola Cosmetics

Tota la línia incorpora unes fórmules innovadores i veganes: sense parabens, ftalats, sulfats, silicones insolubles, OGM, olis minerals, parafines ni derivats animals.

  • – Tractament d’allisat en crema: ràpid, eficaç i acabat professional. Allisa el cabell alhora que el nodreix i el protegeix.
  • – Màscara Llis: manté els cabells llisos, solts i amb brillantor, amb una fórmula antifrizz.
  • – Spray d’acabat: manté els cabells llisos i sense encrespament diàriament.

 

Valquer

Mètode Curly Girl, per a la cura dels cabells arrissats, proporciona una màxima hidratació i defineix els rínxols. Productes sense silicones, sulfats, parabens, ceres i olis minerals.

  • – Xampú: renta els cabells amb la màxima suavitat alhora que defineix els rínxols.
  • – Condicionador: d’acabat en esprai potencia els rínxols i els fa més duradors.
  • – Màscara: repara i prolonga la definició del ris.

 

Decideix-te, llis o arrissat! Visita’ns, deixa’t aconsellar per les nostres expertes conselleres en bellesa i descobreix les marques i els productes més pioners del mercat. I si tens la nostra Targeta Plus, aprofita el 10% de descompte fins al 30 novembre de 2022 en els productes d’aquest post. A què esperes?