Corporatiu

La nostra botiga The Pretty Hair inaugura pàgina web!

Seguint amb el procés de digitalització del Grup Hiper Pas, l’establiment especialitzat en productes professionals pel tractament capil·lar, maquillatge i cosmètica, situat al Pas de la Casa, The Pretty Hair, ha inaugurat web pròpia! Ja pots visitar-lo a www.theprettyhairandorra.com

Es tracta d’un web molt intuïtiu i amb un disseny visual molt atractiu, per poder facilitar les cerques dels usuaris. Per tant, el nostre objectiu és fer que els nostres clients puguin descobrir leSeguint amb el procés de digitalització del Grup Hiper Pas, l’establiment especialitzat en productes professionals pel tractament capil·lar, maquillatge i cosmètica, situat al Pas de la Casa, The Pretty Hair, ha inaugurat web pròpia! Ja pots visitar-lo a www.theprettyhair.coms marques i productes més pioneres del sector, realitzar-se un test i trobar els productes que millor s’adeqüin a les seves necessitats, de manera fàcil i interactiva.

Des de la seva obertura el 2016, The Pretty Hair treballa amb productes capil·lars professionals de les marques més punteres del sector, algunes en exclusivitat, com L’Oréal, Kérastase, Moroccanoil, Lola, GHD, Wella, Redken, entre d’altres. Firmes que es completen amb productes de maquillatge i accessoris d’Essence, Catrice, Sleek, UBU, Royal Techniques, Ecotools, JJDK, i Aroma.

El nostre establiment, que té una superfície de 56 m², disposa d’expertes conselleres en bellesa que duen a terme una diagnosi personalitzada a tots els clients per donar-los els consells que més s’ajusten a les seves necessitats. I, el web, comptarà amb un assistent virtual per ajudar-los!