Consells

Cabell sa i fort, fins i tot a l’estiu, amb els protectors tèrmics!

El sol, la calor de l’assecador, la planxa... hi ha diferents motius pels quals recórrer als protectors tèrmics per al cabell, però el més probable és que estiguis buscant algun tipus de producte que t’ajudi a protegir la teva cabellera durant aquest estiu. Si és així has arribat al lloc correcte, però abans de presentar-te els protectors tèrmics de The Pretty Hair, t’explicarem per a què serveixen.

Els protectors tèrmics estan formats per ingredients que ajuden a evitar el deteriorament del nostre cabell a causa de l’excés de calor. La seva funció és semblant a la dels protectors solars de la pell, creant una barrera de defensa que cobreix la cutícula dels cabells fent més lenta la conducció de la calor i repartint-la de forma uniforme. En resum, els protectors tèrmics funcionen com un escut contra la calor i serveixen tant per cabells naturals com per cabells tenyits. A més a més, protegeixen la keratina natural, mantenen el cabell hidratat i eviten l’encrespament.

 

Segons per a què el vulguis l’utilitzaràs d’una manera o l’altra, abans d’exposar-te al sol, després de rentar-te al cabell com a pas previ per l’assecament i planxat… A The Pretty Hair treballem amb infinitat de marques punteres amb les millors característiques per als teus cabells, és per això que et presentem alguns dels protectors tèrmics més destacats:

 

Schwarzkopf | OSIS+

Ofereix protecció tèrmica fins a 230ºC, però també protegeix de la humitat, ajuda a suavitzar el cabell i redueix l’encrespament. El seu efecte és durador i té una textura no enganxosa i lleugera.

 

 

Lola Cosmetics | Danos Vorazes

Protecció tèrmica en format crema. Protegeix fins a 230ºC i la seva fórmula és natural, vegana i rica en antioxidants gràcies a la kombutxa. Suavitza el cabell, ajuda a desenredar-lo i el deixa amb un tacte sedós. És cruelty free.

 

 

Wella | EIMI Thermal Image

Producte bifàsic que, a part de protegir el cabell fins a 220ºC, també funciona com a sèrum, suavitzant el cabell i ajudant a reparar-lo.

 

 

Light Irridiance | Shield

Ajuda a protegir el cabell de la sequedat i és perfecte per utilitzar amb instruments d’altes temperatures, com planxes de cabell o assecadors. Deixa el cabell suau, lluminós i sense encrespament.

 

 

Vine a visitar-nos, deixa’t assessorar per les nostres professionals i prepara el teu cabell perquè aquest estiu sigui imparable i es mantingui sa i fort. A The Pretty Hair tenim tot el que necessites per al teu benestar corporal.